Bio-X

Slimme oplossingen voor scherpe beslissingen

Bio-X Diagnostics brengt zijn 25-jarige ervaring en knowhow op het gebied van diergeneeskundige diagnostiek in om aan uw behoeften en projecten te voldoen. Onze producten zijn zorgvuldig ontworpen en gefabriceerd in overeenstemming met verschillende gestandaardiseerde testprotocollen (laboratoriumproducten) en om te voldoen aan de marktvraag naar snelle detectie (point-of-care-product assortiment).

Wat ons onderscheidt, is onze flexibiliteit, nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen, die we dagelijks toepassen om dierenartsen en professionals in de dierengezondheidsindustrie te ondersteunen.

Bio-X Diagnostics is opgericht om veterinaire testlaboratoria betrouwbare en betaalbare diagnostische hulpmiddelen aan te bieden, gebaseerd op ELISA (Enzyme Linked ImmunoSorbent Assay) en IFA (ImmunoFluorescence Assay) -technologieën.

De geografie en geschiedenis van Bio-X Diagnostics hebben ertoe geleid dat het bedrijf zijn expertise heeft ontwikkeld in de sectoren runderen en viskwekerijen (forel en karpers). Tegenwoordig met een distributie in meer dan 50 landen, wil Bio-X Diagnostics alle soorten opnemen in zijn productportfolio.